Over mij

Mijn passie is om creatief bezig te zijn, ik ben altijd op zoek naar mooie nieuwe materialen, stoffen en kralen om iets mee te ontwerpen. Het geeft zoveel voldoening als je voor iemand een mooi sieraad kunt maken geheel naar zijn of haar wens. De sieraden die ik maak zijn uniek omdat er een grote verscheidenheid aan kralen, kleuren, leer en andere materialen aanwezig zijn. Ook is het fijn als je een sieraad wat een grote emotionele waarde voor iemand heeft, te repareren of iets anders van te creëren.

Verder heb ik ook een grote collectie sjaals  gemaakt van mooie materialen en kleuren, ik ga soms wekelijks naar de beurs om sjaals te voelen en de kleuren te bekijken. In de lente en zomer zijn de sjaals vaak van dunne soepele stoffen gemaakt. In de herfst en winter zijn het de warme tinten die de boventoon voeren.

Ook workshops vind ik ontzettend leuk om te doen, inmiddels zijn het niet meer alleen sieraden workshops maar ook tassen workshops, en de kerst, carnaval, Pasen,  lente en zomer workshops.
Super gezellig om met je vriendinnen, collega’s, (schoon)zussen, sportclub, team of buurtvereniging een middag of een avond heerlijk creatief bezig te zijn met een fantastisch resultaat. Alle workshops kunnen in combinatie met een high tea of lunch gereserveerd worden.
Steyl staat ook garant voor succesvolle vrijgezellenfeesten waarbij de aanstaande bruid de workshop
door mij krijgt aangeboden.

Natuurlijk kun je ook een mooi ingepakte cadeaubon in ieder gewenst bedrag bestellen.

Nieuwsgierig geworden? Kom gerust kijken of maak een afspraak met mij,

Graag tot ziens,

Josette Cortenbach