Flow with your creative spirit

Over mij

Mijn passie is om creatief bezig te zijn, ik ben altijd op zoek naar mooie nieuwe materialen, om iets mee te ontwerpen. De sieraden die ik maak zijn uniek en geheel door mijzelf ontworpen. Daarom kan ik ook met trots melden dat er vanaf vandaag een webshop online staat. De sieraden blijven maatwerk en wil je een andere lengte of een andere kleur dan is dat allemaal mogelijk.

Verder heb ik ook een grote collectie sjaals, gemaakt van mooie materialen en kleuren, ik ga soms wekelijks naar de beurs om sjaals te voelen en de kleuren te bekijken. In de lente en zomer zijn de sjaals vaak van dunne soepele stoffen gemaakt. In de herfst en winter zijn het de warme tinten die de boventoon voeren.

Ook workshops vind ik ontzettend leuk om te doen, inmiddels zijn het niet meer alleen sieraden workshops maar ook tassen workshops en voor de kerst, carnaval, pasen, lente en zomer workshops. Natuurlijk kunnen er ook supergave kinderfeestjes gegeven worden.
Heel gezellig om met je vriendinnen, collega’s, (schoon)zussen, sportclub, team of buurtvereniging een middag of een avond heerlijk creatief bezig te zijn met een fantastisch resultaat. Alle workshops kunnen in combinatie met een high tea of lunch gereserveerd worden.

Steyl staat ook garant voor succesvolle vrijgezellenfeesten waarbij de aanstaande bruid de workshop
door mij krijgt aangeboden..

Natuurlijk kun je ook een mooi ingepakte cadeaubon in ieder gewenst bedrag bestellen.

Nieuwsgierig geworden? Kom gerust kijken of maak een afspraak met mij,

Graag tot ziens,

Josette Cortenbach