Nieuwsberichten

Moeder&dochter armbandjes

Moeder&dochter armbandjes

Deze armbandjes zijn nieuw toegevoegd aan de collectie van Steyl-sieraden. Ze staan nog niet op de site maar als je interesse hebt stuur dan even een berichtje.

Baby cadeautjes

Baby cadeautjes

Vanaf nu ook leuke speenkoorden en bijtringen met de naam van de baby verkrijgbaar bij Steyl-sieraden.

Webshop

Webshop

Bij Steyl kun je vanaf nu online shoppen.

Yes, webshop online!

Yes, webshop online!

Met gepaste trots mag ik jullie melden dat de webshop online is. Vanaf oktober ben ik hiermee bezig geweest. Foto's maken, teksten erbij zetten, op de site plaatsen. Weer wat veranderen omdat ik er toch niet tevreden over was, maar nu superblij dat het af is.

Valentijnsdag

Valentijnsdag

14 februari Valentijnsdag, Steyl heeft leuke armbandjes op een hartjeskaartje om jouw Valentijn mee te verrassen.  

Vier de Kerst in Steyl!

Vier de Kerst in Steyl!

Dit leuke kerstboompje (ongeveer 50 cm hoog) kan ook in opdracht worden gemaakt. Jij bepaalt welke kleuren er gebruikt worden en Steyl-sieraden gaat voor je aan de slag. Ook leuk in de bedrijfskleuren van je onderneming, de kosten van dit boompje zijn inclusief...

Open op afspraak

Open op afspraak

Je bent van harte welkom om een bezoek te brengen aan de winkel van Steyl-sieraden. Bel even van te voren met nr 06-25576385 en we plannen een momentje.

Openingstijden

Openingstijden

Tijdens de zomer is de winkel van Steyl-sieraden gesloten. Er worden tijdens de zomer wel workshops gegeven. Vraag naar de mogelijkheden en hou deze site in de gaten voor de actuele openingstijden.