Nieuwsberichten

Webshop

Webshop

Bij Steyl kun je vanaf nu online shoppen.

Yes, webshop online!

Yes, webshop online!

Met gepaste trots mag ik jullie melden dat de webshop online is. Vanaf oktober ben ik hiermee bezig geweest. Foto's maken, teksten erbij zetten, op de site plaatsen. Weer wat veranderen omdat ik er toch niet tevreden over was, maar nu superblij dat het af is.

Valentijnsdag

Valentijnsdag

14 februari Valentijnsdag, Steyl heeft leuke armbandjes op een hartjeskaartje om jouw Valentijn mee te verrassen.  

Vier de Kerst in Steyl!

Vier de Kerst in Steyl!

Dit leuke kerstboompje (ongeveer 50 cm hoog) kan ook in opdracht worden gemaakt. Jij bepaalt welke kleuren er gebruikt worden en Steyl-sieraden gaat voor je aan de slag. Ook leuk in de bedrijfskleuren van je onderneming, de kosten van dit boompje zijn inclusief...

Open op afspraak

Open op afspraak

Je bent van harte welkom om een bezoek te brengen aan de winkel van Steyl-sieraden. Bel even van te voren met nr 06-25576385 en we plannen een momentje.

Openingstijden

Openingstijden

Tijdens de zomer is de winkel van Steyl-sieraden gesloten. Er worden tijdens de zomer wel workshops gegeven. Vraag naar de mogelijkheden en hou deze site in de gaten voor de actuele openingstijden.

Vaderdag

Zondag 19 juni is het weer Vaderdag. Steyl-sieraden het adres voor stoere mannenarmbanden.

Kinderfeest

Kinderfeest

Voor een superleuk wikkelarmbanden kinderfeest ben je bij Steyl aan het goede adres. Ik kom naar de jarige en neem allemaal flitsende kralen in allerlei kleuren mee zodat jij en alle gasten een unieke wikkelarmband kunnen maken.